KUNDERNE SKRIVER

For at nå frem til en bedre balance i min krop og mit sind, så jeg bedre kunne forholde mig til en vigtig beslutning, opsøgte jeg Zafreen. Efter et behageligt og nænsomt forløb med nok tid og plads til mine spørgsmål og behov, blev beslutningen klar og let at træffe. Min krop vidste simpelthen hvad der var bedst for mig at gøre. Jeg er meget taknemmelig for Zafreens blide og lyttende måde at bringe mig i balance på, og anbefaler hende uden forbehold til alle, der ønsker sig mere harmoni og klarhed i deres liv og virke.

Kvinde, 45 år.

 

Jeg mødte Zafreen Niazi for fem år siden, hvor jeg havde den fornøjelse at overvære to foredrag om, som menneske, at bevæge sig i et kaotisk univers og komme fri af kaos.

Jeg har sidenhen løbende fulgt Zafreen og hendes gøren og har også brugt hende som coach. Hun er engageret, dyb og empatisk i sit virke. Hendes brug af samtale- og kropsterapi når dybere og åbner nye sider. Hendes virke vidner om stor psykologisk indsigt.

Jeg vil til enhver tid anbefale Zafreen som foredragsholder og coach.

Kim Olav Thomassen, Projektleder hos Hvidovre Kommune

 

Jeg har med stort udbytte modtaget behandling samt efterfølgende samtale hos Zafreen.

Det har været et inspirerende og givende forløb på flere vigtige områder i min virksomhed. Jeg har udover at kunne sparre med Zafreen blevet opmærksom på ubrugt potentiale, fået styrket kommunikationen, set nye perspektiver, samt fået hjælp og redskaber til at fundere min energi, fjerne overskydende energi og dermed arbejde med mere lethed og med et større fokus.

Zafreen har en dybde og en evne til at sætte sig ind i komplekse situationer, hun er humoristisk, løsningsorienteret og hun er skarp. Jeg kan på det varmeste anbefale Zafreen.

Lotte Tænner 47 år, selvstændig

 

Som succesfuld og selvsikker professionel; gik jeg til Zafreen med et ønske om at vende mine tanker med fokus rettet mod at blive den bedste udgave af mig selv.

I Zafreen mødte jeg en empatisk og involveret lytter, der ikke bruger “universal middel” men derimod er en udfordrende, intelligent og intuitiv rådgiver, der inspirerer og på en meget direkte måde kunne hjælpe mig med at finde klarhed og det jeg ønsker at være.

Zafreen brænder for at guide mennesker henimod deres dybe potentiale.

Kamilla Sultanova, 34 år, Equipment Sales Manager, Maersk Line

 

Med et ønske om forvandling i den del af mit virke som selvstændig der handler om forretningsudvikling, har jeg gennemgået et forløb hos Zafreen bestående af samtale og kropsterapi. Jeg oplever blandt andet at tanke- og handlemønstre der har været helt eller delvis passive, er blevet aktiverede og blomstrer påny. Desuden at ny inspiration og gå-på-mod er myldret frem. Zafreen er en yderst karismatisk, indlevende og intuitiv sparringspartner og samtidig en grundig behandler. En varm anbefaling herfra.

Thomas Grøndahl, 54 år, fotograf

 

Zafreen is a naturally gifted psychologist Consultant & Leadership Coach. She knows a variety of creative coaching methods to ensure you learn what you need to. Her calming personality makes you feel completely comfortable. She is always encouraging and positive. Her creativity in orchestrating the dialogue, make you tap your hidden talents so that they are observable, and provide necessary support.
She is really a good listener with positive analytical mindset, that helps you understand the situation from different perspectives. Of course as a detailed person, she helps you out to plan in a very structured way.

I wish her the best.

Elnour Abdalla, 45 år, Advisor, Career & Talent Management, Saudi Telecom

 

Zafreen er som person tillidsfuld og dybsindig, og hun udstråler ro, som er både smittende og inspirerende. Det er særligt i Zafreens rolle som mentor /coach, man får lov til at mærke disse egenskaber og hendes varme personlighed.

Zafreen formår at kommunikere sit budskab utvetydig, og hjælper med at skabe nogle konkrete rammer og mål man kan forholde sig til, og som kan mærkes.

Jeg har stor respekt for Zafreen og hendes evner til at formidle og arbejde med udvikling af andre. Jeg er sikker på, at Zafreens engagement og evne til at inspirere andre vil være gennemgående i alle hendes relationer. Zafreen er ganske enkelt en af de personer, man skal gribe muligheden for at få lov til at arbejde sammen med.

Aneela Iqbal, juridisk konsulent, DB Cargo Scandinavia

 

Gennem sparringsmøder med Zafreen samt samarbejde om en offentligt event, som Zafreen var ansvarlig for at afvikle, har jeg lært hende at kende som en reflekterende person med positive intentioner og visioner, stor ansvarlighed, ordholdende, inspirerende og med mod og pondus til at gennemføre sine projekter.

Jeg giver hende mine bedste anbefalinger.

Henrik Juul, seniorpartner, Conscious Leaders, Copenhagen